Aktualno

Aktualno

Vabilo na podelitev priznanj

Vabilo na podelitev priznanj "ZLATA OLJČNA VEJICA 2024"

Pozdravljeni oljkarke in oljkarji,

v petek, 16. februarja ob 17.00 uri, vas vabimo na podelitev priznanj »ZLATA OLJČNA VEJICA 2024« in krajše predavanje z naslovom "Senzorično ocenjevanje in kakovost oljčnega olja". Predaval bo dr. Vasilij Valenčič, Inštitut za oljkarstvo pri ZRS Koper.

Prireditev bo potekala v Kulturnem domu Hrvatini, Hrvatini 148, Ankaran in jo bo vodil Iztok Gustinčič. Za kulturno oz. glasbeno noto bo poskrbel kantavtor Mitja Kodarin.

Poskrbljeno bo tudi za osvežitev in prigrizek.

V priponki prilagamo fotografijo lokacije Kulturnega doma Hrvatini in dveh razpoložljivih parkirišč. Za uporabnike navigacijskega sistema oz. Google Maps-a pa neposredno povezavo: https://maps.app.goo.gl/wu39B5msPjyW1dTL9?g_st=ig

Za morebitna vprašanja nam lahko pišete na el. pošto #EM#696f646c4461697461277962#EM# (v zadnjem trenutku pa na št. 068-158-002).

V pričakovanju prijetnega druženja vas lepo pozdravljamo,

Organizacijski odbor ZOV

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj


Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene.