Aktualno

Aktualno

Vabilo na podelitev priznanj - ZLATA OLJČNA VEJICA 2022

Vabilo na podelitev priznanj - ZLATA OLJČNA VEJICA 2022

Pozdravljeni oljkarke in oljkarji,

vabimo vas na podelitev priznanj »ZLATA OLJČNA VEJICA 2022« v soboto 11. junija ob 20.00 uri v okviru Praznika oljk, vina in rib na Manziolijevem trgu v Izoli.

V priponki je zgibanka z dvodnevnim programom.

Pred in po podelitvi oziroma ob 19.00 in 21.00 pa se lahko v Manziolijevi palači udeležite strokovnega posveta "Spoznajmo oljčno olje", ki ga bo izvedel Inštitut za oljkarstvo, ZRS Koper.

Šampione vseh kategorij in vice šampiona bomo dodatno nagradili s kuponom za brezplačno večerjo v hotelu Delfin ob 20.45 (hotelska jedilnica nasproti recepcije).

Za ostale udeležence prilagam cenik izbranih menijev.

Ob večerji in prijetnem druženju bodo podeljena še zlata, srebrna ter bronasta priznanja.

Za vse, ki se bodo v Izolo pripeljali z avtomobilom svetujemo, da parkirate na parkirišču Argolina (pod dimnikom), saj boste peš v nekaj minutah na Manziolijevem trgu. Prav tako boste hitro prehodili razdaljo do hotela Delfin in po večerji nazaj do avtomobila.

Za morebitna dodatna vprašanja nam lahko pišete na el. pošto i#EM#6e676d43606a756e267a63#EM# , (v zadnjem trenutku pa na mobi. 068-158-002).

V pričakovanju prijetnega druženja vas lepo pozdravljamo,

Organizacijska skupina ZOV - DOSI

Zgibanka - program.pdf
Menu hotel Delfin.docx

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj


Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene.